Videospeler inladen...

Vermoedelijke verkeersagressie in Berchem: man in levensgevaar na ongeval met vluchtmisdrijf

Op het kruispunt van de Grote Steenweg en de Singel in Berchem is een zwaar geval van verkeersagressie gebeurd. Een man is in levensgevaar. In de vooravond heeft er zich een persoon die betrokken zou zijn, gemeld bij de politie.

Het incident gebeurde rond 16.45 uur, aan de Mechelsebrug in Berchem. De politie gaat uit van een ernstig geval van verkeersagressie. Wouter Bruyns van de politie van Antwerpen: "Volgens de eerste verklaringen van een aantal getuigen was er eerst een discussie tussen twee bestuurders. Eén van hen zou uitgestapt zijn, terwijl de andere rechtdoor reed, en die man aanreed. Daarna vluchtte de automobilist weg. Het slachtoffer liep zeer ernstige verwondingen op. Een medisch team is ter plaatse geweest, en de man is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht."

In de vooravond heeft zich een persoon die betrokken zou zijn gemeld bij de politie. Het is nog niet duidelijk of die persoon de aanrijding heeft veroorzaakt.

Meest gelezen