Dodelijk ongeval op E17 in Waasmunster

In Waasmunster is een dode gevallen bij een verkeersongeval op de E17. De auto ging verschillende keren over de kop. Eén van de inzittenden overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Vier anderen raakten gewond.

Op de E17 ter hoogte van Waasmunster in de rijrichting van Antwerpen is een man om het leven gekomen in een verkeersongeval. Een getuige zag hoe een auto met Franse nummerplaat plots van zijn rijvak afweek en bruusk in de vangrail terecht kwam. De auto ging vervolgens een paar keer over de kop en kwam tot stilstand op de pechstrook.

Eén van de inzittenden werd uit de wagen geslingerd. Het slachtoffer werd ter plaatse gereanimeerd en naar een ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij aan zijn verwondingen. Nog vier andere inzittenden raakten gewond. Over de oorzaak van het ongeval is nog geen duidelijkheid.

Meest gelezen