Videospeler inladen...

Moeder van Pia: "We beseffen dat volledige genezing niet mogelijk is"

Ellen De Meyer, moeder van Pia, beseft dat volledige genezing niet mogelijk zal zijn voor haar dochter, maar dat een leven in een rolstoel mooi en waardevol kan zijn. Dat zegt ze in een reactie aan VRT NWS.

Terwijl de solidariteitsactie voor baby Pia goed blijft lopen, verduidelijkt Ellen De Meyer dat een volledige genezing niet mogelijk zal zijn voor haar dochter. "Pia heeft de diagnose gekregen toen ze vier maanden oud was.  Dat betekent dat er al spieren afgestorven zijn. We beseffen heel goed dat een leven in een rolstoel heel mooi en waardevol kan zijn. Alles wat extra mogelijk is, daar kunnen we alleen maar op hopen."

Bekijk hier de reportage uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen