Snelwegparkings langs E314 in Maasmechelen worden vernieuwd

De komende twee weekends wordt er gewerkt aan de snelwegparkings van Boorsem, in Maasmechelen. Wegen en Verkeer laat er nieuw asfalt leggen. Stewards zullen vrachtwagenchauffeurs informeren.

Langs de E314 in Boorsem lagen vroeger de grensposten tussen Nederland en België, waar de grenscontroles zijn weggevallen, zijn de plekken parkings geworden. Vooral vrachtwagenchauffeurs maken er gebruik van, om te pauzeren. Sep Vandijck van Wegen en Verkeer. "De parkings worden uitgerust met nieuw asfalt en er komt ook nieuwe belijning. Er zal twee weekends na elkaar gewerkt worden, telkens van vrijdagavond tot maandagochtend."

Stewards

Wegen en Verkeer zal stewards inzetten die de vrachtwagenchauffeurs op de hoogte brengen van de werkzaamheden en hen verder op weg helpen. Het doorgaand verkeer op de snelweg moet 's nachts plaatselijk over 1 rijstrook.
 

Meest gelezen