Marnik Aerts

Twintiger aangehouden voor een van de granaataanslagen in Antwerpen

In Antwerpen is een 22-jarige man aangehouden voor een van de granaataanslagen van de voorbije maanden. Begin maart ontplofte er vlakbij Park Spoor Noord een granaat onder een geparkeerde auto. Naast de geviseerde auto raakten ook enkele andere auto's en gevels beschadigd.

In de nacht van 18 op 19 maart ontplofte er in de Biekorfstraat, vlakbij Park Spoor Noord, een granaat onder een geparkeerde Mini. Naast de geviseerde auto, raakten ook zeven andere auto's en twee gevels beschadigd.

Voor die aanslag is nu een verdachte opgepakt en aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man uit Antwerpen. Vrijdag zal hij voor de raadkamer verschijnen. 

De voorbije maanden waren er in en rond Antwerpen verschillende incidenten met granaten. 

Meest gelezen