Scheire Willem

Zanger Andrei Lugovski maakt zondag comeback na vergiftiging

Zanger Andrei Lugovski uit Oostende staat zondag voor het eerst weer op het podium. Eind 2017 werd hij vergiftigd en dat werd hem bijna fataal. Nu is hij terug.

Het leven van zanger Andrei Lugovski uit Oostende hing lange tijd aan een zijden draadje. Hij raakte vergiftigd met de giftige stof thalium en belandde zeven maanden in het ziekenhuis. Lugovski moest alles opnieuw leren en moet nog altijd revalideren, maar zondag staat hij voor het eerst terug op het podium. In het Kursaal van Oostende geeft hij een "Welcome Back Concert". Hij kijkt ernaar uit, maar is ook geweldig zenuwachtig.

Het is nog altijd niet bekend wie de zanger vergiftigd heeft. Lugovksi wil ook niets kwijt over het onderzoek, maar ook hij blijft met veel vragen zitten.

Meest gelezen