Granaat gevonden in de bosjes in Antwerpse district Ekeren

In Ekeren, in Antwerpen, is een granaat gevonden in de bosjes naast een leeg appartementsgebouw. De granaat werd gevonden door stadsmedewerkers en is niet ontploft.

Enkele medewerkers van de stad hebben in de bosjes naast een leeg appartementsgebouw in Ekeren iets gevonden wat leek op een granaat. Een foto werd verstuurd naar ontmijningsdienst DOVO, en die kwam meteen ter plaatse. Een echte granaat, zo was hun conclusie. De granaat werd meegenomen voor verder onderzoek.

De granaat is niet ontploft. De politie doet op dit moment nog een sweeping in de buurt. De voorbije maanden waren er al verschillende incidenten met granaten in Antwerpen. Vaak was er een vermoeden van een link met het drugsmilieu. Maar dat is in dit geval nog te voorbarig.

Meest gelezen