"Mijn vrouw moest zich natuurlijk ook op haar ademhaling blijven focussen"

Het is geen vraag die men makkelijk kan beantwoorden: wat moet de partner doen terwijl zijn vrouw of vriendin aan het bevallen is? Al kan de creatieve oplossing van Kendall Caver alvast op veel bijval rekenen op sociale media. De man uit Atlanta, in de Amerikaanse staat Georgia, ondersteunde zijn vrouw Jasmin immers door te zwijgen en haar tegelijkertijd hun liefdesverhaal van de afgelopen 10 jaar te vertellen door middel van papier. Haar in de tussentijd er ook op wijzend dat ze moest blijven ademen. Het filmpje werd intussen meer dan 2,4 miljoen keer op Facebook bekeken.

De bevalling dateert van begin september, maar de beelden gaan nu pas viraal:

Kendall Caver op ABC News en Fox News: “Ik wilde iets doen waardoor mijn vrouw even zou zijn afgeleid van wat er haar overkwam en tegelijkertijd wilde ik haar helpen focussen op haar ademhaling.”

“Als men me vraagt hoe we deze 10 jaar overleefd hebben, wel, dan zeg ik: “Door veel te bidden. Door veel geduld te hebben." Want er zijn toch wel een paar heel moeilijke periodes geweest, onder meer heeft Jasmin een miskraam gehad. Maar ik zie haar doodgraag.”

Hun dochter kreeg de naam Sofia Isabel.

Meest gelezen