Whitney Houston komt twee keer naar België, in hologram-vorm

De hommagetournee voor de betreurde Amerikaanse zangeres Whitney Houston zal volgend jaar twee keer halt houden in ons land. Via een hologram - een driedimensionale projectie - verschijnt de diva opnieuw op het podium, ruim 7 jaar na haar overlijden.

De tournee "An evening with Whitney" wordt begin volgend jaar gelanceerd en er zijn ook twee optredens voorzien in België: op 12 maart in de Bozar in Brussel en op 14 maart in de Capitole in Gent. Tickets zullen vanaf 27 september beschikbaar zijn.

Whitney Houston overleed in 2012, maar via een hologram zal ze desalniettemin op het podium virtueel te zien zijn. Fans zullen zo opnieuw de grootste hits van de diva - "I will always love you", "I wanna dance with somebody" of "The greatest love of all" - kunnen beleven.

Tijdens het concert zullen de virtuele beelden van de zangeres aangevuld worden met live muzikanten, zangers en dansers.

Meest gelezen