Man die livebeelden van partnergeweld op Facebook plaatste blijft aangehouden

De man uit Riemst die dinsdagavond werd opgepakt na een geval van ernstig partnergeweld blijft aangehouden door de onderzoeksrechter. Dat meldt het parket van Limburg. Enkele personen hadden de politiediensten gewaarschuwd omdat ze op Facebook beelden van het partnergeweld zagen.

Op sociale media circuleerden livebeelden van een man met bebloed gezicht. Hij sloeg een vrouw. De politie heeft de man opgepakt, de vrouw werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht.

De beelden werden van Facebook gehaald. Het parket van Limburg is een onderzoek gestart naar het intrafamiliaal geweld. De man werd voor verhoor naar het politiecommissariaat meegenomen. De onderzoeksrechter heeft deze ochtend beslist om de man aan te houden. 

Meest gelezen