AP2009

Ashton Kutcher reageert (niet): "Maar dan zag ik mijn zoon, dochter en vrouw…"

De afgelopen dagen smulde het internet van de onthullingen van de Amerikaanse actrice Demi Moore, bekend van de bioscoopfilms "St. Elmo’s fire", "Ghost" en "Indecent proposal", maar misschien nog bekender van haar huwelijk met Ashton Kutcher die 15 jaar jonger was. Het huwelijk duurde 8 jaar, van 2005 tot 2013, en Kutcher, bekend van onder meer "Punk’d" en de film "Valentine’s day", verloofde zich in februari 2014 met Mila Kunis. Over die periode heeft Moore het in haar pas verschenen biografie "Inside out" en daarin gaat het er niet altijd even fraai aan toe voor Kutcher die op zijn eigen manier reageerde, of eigenlijk niet reageerde, op Twitter.

Afgelopen dinsdag vertelde Moore in de show van Ellen DeGeneres dat ze tijdens haar huwelijk enigszins "verslaafd" geworden was aan Kutcher en dat dat ook de reden was dat ze triootjes van hen met een derde persoon toeliet: "Het was niet zo dat hij daarop aandrong, het was eerder een fantasie van hem. Ik wilde hem daarin plezieren omdat ik dacht dat het datgene was wat hij wilde."

Volgens Moore gebruikte hij "het vervagen van de grenzen" daarna om de schuld van zijn ontrouw op haar af te schuiven. Ze voegde er nog aan toe dat ze zich "kotsmisselijk" voelde dat hij haar net voor hun scheiding op een vrijgezellenfeestje toch bedrogen had. Haar reactie zou zijn geweest: "Are you fucking kidding me?"

In het praatprogramma "Good morning America" leek ze daarna haar ex-man nog een sneer te geven naar aanleiding van hun echtscheiding in 2013: "Weet je wat het is? We zijn maatschappelijk zo geconditioneerd dat we de waarde van een vrouw doen afhangen van haar vruchtbaarheid. In de zin van: wat heeft een oudere vrouw eigenlijk nog te bieden?"

Ondanks aandringen van Amerikaanse media hield Kutcher, intussen getrouwd met "That 70’s show"-ster Mila Kunis en vader van een dochter en een zoon, de lippen stevig op elkaar. Al leek hij zijn mening wel duidelijk te maken op Twitter: "Ik stond op het punt om een heel stoute tweet te versturen. Maar dan zag ik mijn zoon, dochter en vrouw en heb ‘m maar verwijderd."

Daarna voegde hij nog een quote van zijn vader Larry toe:

Wat dan weer reacties uitlokte als:

Meest gelezen