Nederlandse politie zet dwergpapegaai op water en brood in cel

Een dwergpapegaai is door de politie van de Nederlandse stad Utrecht in een cel op water en brood gezet. Samen met zijn eigenaar kwam de dwergpapegaai vast te zitten vanwege winkeldiefstal. Er was geen vogelkooi waar de gevleugelde in kon, dus daarom werd hij in een cel gezet.

De politie van de Nederlandse stad Utrecht heeft een bijzondere aanhouding verricht. Toen een verdachte werd gearresteerd voor een winkeldiefstal, bleek hij een dwergpapegaai op zijn schouder te hebben. Er zat niks anders op dan de twee mee te nemen naar het politiebureau. 

Daar aangekomen realiseerde de politie zich dat er geen vogelkooi of -cel aanwezig was op het bureau. De dwergpapegaai verdween daarom samen met de verdachte achter tralies. 

De politie plaatste een foto van de dwergpapegaai op haar instagrampagina. Daar is de vogel te zien in een cel naast twee sneetjes brood. 

Meest gelezen