Ongeval eist dodelijk slachtoffer in Zelzate

In Zelzate in Oost-Vlaanderen is een man om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Kanaalstraat. Hij reed met zijn auto in op een geparkeerde vrachtwagen. Voor het slachtoffer kon geen hulp meer baten.

De Kanaalstraat in Zelzate was deze middag het decor van een bijzonder zwaar verkeersongeval. Een man reed er met zijn auto te pletter tegen de oplegger van een geparkeerde vrachtwagen. Dat gebeurde net voorbij het op- en afrittencomplex van de E34.

Harde klap

De klap moet bijzonder hard geweest zijn want de auto stak helemaal onder de oplegger. De brandweer van de zone Centrum kwam ter plaatse, maar kon niets meer doen voor het slachtoffer. De bestuurder overleed ter plaaste. De omstandigheden waarin het ongeval gebeurde zijn nog onduidelijk. Het parket is met een onderzoek gestart.

Meest gelezen