Opnieuw zes Warmathons tijdens De Warmste Week, op drie nieuwe locaties

Tijdens De Warmste Week zal er voor de vijfde keer al in zes steden een Warmathon georganiseerd worden. Dat gebeurt voor het eerst in Kortrijk en Beringen. Daarnaast kunnen sportievelingen ook gaan lopen in Brussel, Gent, Antwerpen of Leuven. Elke deelnemer steunt met zijn sportieve prestatie een goed doel naar keuze. Inschrijven kan vanaf vandaag.

Van de zes Warmathons worden er drie gelopen op een nieuwe locatie. Naast Gent, Antwerpen en Leuven kan je voor de eerste keer ook gaan lopen in Kortrijk en Beringen. Het parcours in Brussel verandert: wie daar deelneemt, kan rondjes lopen op en rond de atletiekpiste van het Koning Boudewijnstadion. 

 

Tijdens elke Warmathon maakt MNM ter plaatse live radio, en ook online brengt de radiozender verslag uit van de loopevenementen. Dat is net bekendgemaakt in "De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow" op MNM.

 

Waar en wanneer wordt er gelopen?

De sportieve karavaan start op 18 december in Kortrijk, de gaststad van Studio Brussel voor hun radiomarathon tijdens De Warmste Week. De laatste Warmathon wordt op 23 december gelopen op de mijnsite be-MINE in Beringen. Elk parcours is ongeveer 2,5 km lang, en elke deelnemer loopt zo veel rondjes als hij wil. 

  • Woensdag 18 december: Kortrijk - Kasteelkaai - 12 tot 20 uur
  • Donderdag 19 december: Brussel - Koning Boudewijnstadion - 12 tot 20 uur
  • Vrijdag 20 december: Gent - Recreatiedomein Blaarmeersen - 12 tot 20 uur
  • Zaterdag 21 december: Antwerpen - Linkeroever - 10 tot 18 uur
  • Zondag 22 december: Leuven - Universitair Sportcentrum - 10 tot 18 uur
  • Maandag 23 december: Beringen​ - be-MINE - 12 tot 20 uur

Loop voor jouw goede doel naar keuze

Inschrijven voor de Warmathon kan vanaf vandaag via de website van De Warmste Week. Je kan je niet enkel individueel inschrijven, maar vanaf 10 personen kan je een groep vormen. Deelnemen kost 15 euro, en daarmee steun je een van de 2.033 deelnemende vzw's. Wil je het goede doel dat jij een warm hart toedraagt extra steunen, dan kan je dat bij je inschrijving aangeven.

Het is al de vijfde keer dat sportievelingen zich tijdens De Warmste Week uitleven voor het goede doel. Tijdens De Warmste Week 2018 hebben meer dan 45.000 mensen deelgenomen aan een van de zes Warmathons.

Meest gelezen