Hilde De Windt

Een van de Club Bruggesupporters die zich misdroegen in Madrid is politieagent

Een van de supporters van Club Brugge die zich misdragen hebben in Madrid is een politieagent van de politiezone Vlas. Dat is de politie van Kortrijk, Kuurne en Lendelede. Op sociale media was te zien hoe enkele Club Bruggefans zich onrespectvol gedroegen tegenover vrouwelijke bedelaars.

Dinsdagavond speelde Club Brugge in Madrid tegen de Spaanse topploeg Real Madrid. Voor de match hebben een aantal supporters zich misdragen. Op sociale media is te zien hoe ze een hoofddoek van één van de bedelende vrouwen afnamen. Daarnaast trokken ze ook blikjes bier uit de handen van de vrouwen zonder ervoor te betalen. Een van die fans blijkt nu een politieagent van de zone Vlas te zijn.

Onderzoek

De zone waar hij werkt, is op de hoogte en voert een intern onderzoek. Voorlopig blijft hij aan het werk. De man is ook jeugdtrainer bij de voetbalclub van Wevelgem. Club Brugge heeft het gedrag van alle pestende supporters veroordeeld en zegt dat er voor hen geen plaats is binnen de club.

Meest gelezen