"Ed Sheeran had beter andere tatoeages gekozen, maar hij wou ze zo"

Het was een titel die weinig tot de verbeelding overliet, enkele dagen geleden op de Britse nieuwswebsite Mirror. Tatoeëerder Kevin Paul, bij wie zanger Ed Sheeran kind aan huis is, zou diens tatoeages "shit" vinden, en het feit dat hij ze aangebracht heeft zou hem zelfs klanten gekost hebben. Op sociale media kreeg Paul onmiddellijk de wind van voren. Maar, zo liet hij nu in een reactie weten: "Dat Ed ze leuk vindt, dat is toch het belangrijkste."

In het interview met Mirror zegt Paul, die ook Cara Delevingne, Harry Styles en Rihanna onder zijn beroemde klanten telt, onder meer over de tatoeages van Sheeran: "Zijn tatoeages zijn niet echt goed. Ze zijn ‘shit’. Ik heb bijvoorbeeld Pingu bij hem aangebracht, omdat hij dat tekenfilmfiguurtje als kind leuk vond. Of het speculaasmannetje. Wat was het gevolg? Plots vraagt men me alleen nog maar om die ‘Pingu de pinguïn’ te tatoeëren. Terwijl ik juist als artiest op een veel hoger niveau bezig was. Die oude klanten komen dan natuurlijk niet terug."

"Nee, Ed Sheeran is zowel het beste als het slechtste wat me in mijn carrière kon overkomen. Het lijkt alsof ik alle tatoeages bij hem aangebracht heb, maar dat is niet zo. Toch wijst men mij na voor die 'shitty' dingen", aldus Paul nog.

Op sociale media kreeg Paul er vervolgens van langs, wellicht van Ed Sheeran-fans. Op zijn Instagramaccount reageerde hij als volgt: "In de laatste 48 uren heb ik meer haat over mij gekregen dan ik weet niet meer hoelang geleden al. Opmerkingen als "Je bent een rotslechte tatoeëerder" of "Je werd niet op Sheerans huwelijk uitgenodigd, want hij vindt jou niet leuk." Ach, eigenlijk ben ik ontgoocheld dat men niets beters vindt om me kwaad te krijgen."

"Wat jullie gelezen hebben is voor 50 procent onwaar, doet voor 40 procent de waarheid wat geweld aan en is voor 10 procent juist. De tatoeages van Ed betekenen voor hemzelf veel en ze zijn aangebracht in de stijl die hij wil. Ik ben dol op Ed en hij zal altijd belangrijk zijn voor mij en mijn kinderen. Van al hetgeen ik voor hem gedaan heb, daarvan heb ik nergens spijt. Ook al had hij misschien beter andere tatoeages kunnen kiezen. Maar het was zijn keuze op de manier die hij wilde."

"Ik heb die tatoeages ook niet allemaal gemaakt. Een aantal van die 'shitty' stukjes zijn gemaakt door een vriend van zijn manager, die volgens mij nog niet lang bezig is. Maar Ed vindt ze tof en dat is het allerbelangrijkste."

Daarna publiceerde Paul nog volgende boodschap:

Meest gelezen