FOTO: Luk De Wilde

E34 richting Antwerpen volledig versperd door zwaar ongeval in Melsele: "Vermijd de omgeving"

De E34 richting Antwerpen is volledig dicht ter hoogte van Melsele na een zwaar ongeval waarbij vier vrachtwagens een auto betrokken zijn. Daarbij is één zwaargewonde gevallen. De verkeershinder zal wellicht nog lange tijd duren. U kunt de omgeving beter vermijden.

Het ongeval gebeurde iets na 16 uur. Een vrachtwagen die auto's vervoerde, reed in op de staart van een file. Het ongeval deed zich voor net voor de brandweerkazerne van de Hulpverleningszone Waasland in Melsele. Brandweerlui die aanwezig waren, hoorden de knal en snelden meteen ter plaatse.

De bestuurder van de vrachtwagen die op de file inreed, zat gekneld. De hulpdiensten hadden heel wat werk om de man te bevrijden, zijn toestand is kritiek. In een aangereden vrachtwagen stonden een aantal vaten gevuld met een gevaarlijk chemisch product. De vaten kwamen op de weg terecht maar sloegen niet lek. Twee andere bestuurders raakten lichtgewond. De weg zal vermoedelijk nog tot vanavond laat afgesloten blijven. De verkeershinder is zeer groot.

Ook op andere snelwegen rond Antwerpen verloopt het verkeer erg moeizaam, voornamelijk als gevolg van het regenweer.

Voor het verkeer op lange afstand is een omleiding van kracht. Meer details vindt u hier.

Voor de laatste verkeersinformatie kunt u ook terecht op onze verkeerspagina.

FOTO: Luk De Wilde
FOTO: Luk De Wilde
VRT

Meest gelezen