"Rod Stewart op ons huwelijk, wie had dat durven dromen?"

Sharon Cook en Andrew Aitchison uit Liverpool, Groot-Brittannië, hadden het allemaal goed gepland: ze wilden in aanwezigheid van hun familie en beste vrienden trouwen in Caesars Palace, een luxehotel in Las Vegas, in de Amerikaanse staat Nevada. Maar net voor ze wilden afreizen, ging touroperator Thomas Cook, bij wie ze de vluchten geboekt hadden, failliet. De vluchten voor henzelf en hun vrienden hadden samen zo'n 9.000 pond gekost. Alles leek verloren, tot Caesars Palace zelf ingreep.

Cook en Aitchinson op nieuwswebsites News 3 en Daily Mail: "Die 9.000 pond, die konden we niet opnieuw ophoesten. Zo rijk zijn we nu eenmaal niet. Het was zo jammer voor iedereen."

"Maar alles in het hotel was geregeld. De ontvangst, de ceremonie, de receptie. We waren al een jaar bezig met de voorbereiding van ons huwelijk. We konden het toch niet laten gebeuren dat alles op enkele dagen tijd van tafel geveegd was. We waren er beiden kapot van."

Maar nadat de plaatselijke nieuwszender News 3 Las Vegas over het voorval bericht had, kreeg het koppel een telefoontje van de directeur van Caesars Palace. 

Aitchinson: "Terwijl we na de berichten over het faillissement van Thomas Cook nog dachten dat alles in duigen zou vallen, kregen we dat telefoontje. Plots konden we opnieuw dromen van een huwelijk. Het werd uiteindelijk dan ook een droomhuwelijk. Ongelooflijk." Met de hulp van Delta Airlines kon het koppel alsnog, samen met 17 vrienden en familieleden, zijn huwelijk vieren.

Het luxehotel zorgde daarbij nog voor een toetje: Rod Stewart die een eigen versie van "Have I told you lately that I love you" zong. "Dit is veel meer dan we ooit hadden kunnen dromen", besloot het koppel.

Meest gelezen