Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert verhoord in het onderzoek naar voetbalschandaal

Bart Verhaeghe, voorzitter van voetbalclub Club Brugge, en Vincent Mannaert, clubmanager, zijn vandaag verhoord in het onderzoek naar het voetbalschandaal. Alle clubs die ooit zaken hebben gedaan met spelersmakelaar Dejan Veljkovic passeren de revue. Het zou onder meer gaan om voetbalclubs KSC Lokeren, KV Mechelen en Racing Genk. 

Club Brugge-voorzitter, Bart Verhaeghe en Clubmanager Vincent Mannaert zijn vandaag ondervraagd door de gerechtelijke politie in Hasselt. De ondervragingen zouden kaderen in het onderzoek naar het voetbalschandaal. Ze zouden in Hasselt meer uitleg hebben moeten geven over bepaalde facturen, die vroeger betaald zijn aan spelersmakelaar Dejan Veljkovic. Hij wordt gezien als dé spil in het voetbalschandaal. 

Ook bestuursleden van andere clubs die ooit zaken hebben gedaan met Velkjkovic, zoals KV Mechelen, Racing Genk en KSC Lokeren, passeren de revue. 

Meest gelezen