Archieffoto
Foto Kurt bvba, Foto Kurt

Grote zoekactie in De Panne naar vermiste dronken man

In De Panne is een grote zoekactie gehouden naar een vermiste persoon. De man verdween spoorloos toen hij en zijn vrienden wilden gaan pootjebaden in zee. De hulpdiensten werden gewaarschuwd en die zetten onder meer een reddingsboot en een reddingshelikopter in.

De zoekactie naar de vermiste man begon vannacht om drie uur nadat een groepje vrienden de politie had gewaarschuwd omdat één van hen plots spoorloos verdwenen was. "Ze hadden het idee gehad om na het consumeren van enkele drankjes nog een zwempartijtje te houden in zee", vertelt burgemeester Bram Degrieck (Het Plan-B).

De vrienden zouden nog iemand horen roepen hebben, maar konden de vermiste vriend niet meer vinden. De hulpdiensten zetten onder meer een helikopter en een reddingsboot om de man op te sporen. "Maar hij werd uiteindelijk in één van de straatjes van De Panne teruggevonden", zegt Degrieck. "Levend, waarschijnlijk goed geschrokken en met een serieuze kater." 

Meest gelezen