Grappenmaker reageert: "Kom op journalisten, dit is toch geen aanval"

Toen Justin Timberlake en zijn echtgenote Jessica Biel midden vorige week tijdens de Parijse modeweek een show wilden bijwonen, kreeg het koppel plots het gezelschap van de Oekraïense grappenmaker Vitalii Sediuk. Die klampte zich vast aan Timberlakes been, wellicht om hem even te doen struikelen. Maar dat werd hem door de beveiligingsmedewerkers belet. In de media verschenen vervolgens ronkende titels over de 'aanval' op Timberlake. Maar dat pikt Sediuk niet. Ook Timberlake zelf liet zijn humeur alvast niet verknoeien door de 'aanval'.

Toen Timberlake en Biel uit de wagen stapten, dook dus plots Sediuk op aan Timberlakes been:

2019 Jacopo Raule

Diverse media blokletterden daarna over de 'aanval' of vermeldden dat de hitzanger van onder meer "4 minutes" en "Can’t stop the feeling!" door de 30-jarige Sediuk 'aangevallen' was. Daarop reageerde Sediuk als volgt: "Alvorens de media gaan beweren dat deze grap een aanval is, zoals ze steeds doen, wil ik toch wel eens uitleggen wat een aanval is. Afgelopen zomer werden mijn vrienden en ikzelf aangevallen op het strand door een homofoob. Met verwondingen tot gevolg. Maar de politie deed niets en er werd door de Oekraïense media niet over bericht." Volgens Sediuk probeerde hij hier enkel "de schoenen van Timberlake te poetsen".

Sediuk, die intussen al beroemdheden als Bradley Cooper, Leonardo DiCaprio, America Ferrera en Will Smith tot zijn slachtoffers kan rekenen, gaf vroeger al toe dat hij het allemaal voor de 'fun' doet: "Ik ben heus wel een normale kerel. Ik ben niet gek, hoor. Wees daarom niet boos op mij. Laat het gewoon een bewijs zijn dat jullie beveiliging een tandje moet bijsteken."

Een toevallige omstander bevestigde alvast Sediuks versie op celebritywebsite People: "Justin werd helemaal niet aangevallen. Hier wordt veel meer van gemaakt dan het werkelijk was. Justin mankeert heus niets. Die man heeft enkel zijn been wat aangeraakt."

Timberlake en zijn echtgenote lieten het alvast niet aan hun hart komen. Beiden genoten van de modeshow in aanwezigheid van actrices Jennifer Connelly en Alicia Vikander, en van muzikant Mark Ronson:

2019 Invision

Op Instagram publiceerde de Amerikaanse zanger nog een foto, waarbij hij op een grappige manier naar het incident met Sediuk verwees. Op die foto was immers "de menselijke enkelband niet aanwezig":

Als bewijs van hun goed humeur volgde nog een filmpje op Twitter, intussen al meer dan een half miljoen keer bekeken:

Meest gelezen