Videospeler inladen...

Lading slachtafval veroorzaakt file en stank op A12 in Wilrijk

Op de A12 in Wilrijk is een vrachtwagen een lading slachtafval verloren, ter hoogte van het kruispunt met de Atomiumlaan, richting Brussel. Er staat een file en er is heel wat geurhinder. De brandweer is volop bezig om het slachtafval op te ruimen. 

Door een bruusk remmanoeuvre van een vrachtwagen, belandde het slachtafval op de weg. Twee rijstroken zijn volledig versperd. De brandweer is ter plaatse om alles op te ruimen. Omdat het slachtafval enorm stinkt, dragen de brandweermensen beschermende pakken en maskers. 

Wie vanuit Antwerpen naar Brussel moet, rijdt best via de E19. Het is niet duidelijk hoe lang de hinder nog zal duren want als al het slachtafval weg is, moet de weg moet ook nog schoongemaakt worden.

Bekijk hieronder beelden van het slachtafval op de A12:

Videospeler inladen...

Meest gelezen