FOTO: ZEB

Infrabel boos over campagne van kledingketen ZEB met Tom Waes op de treinsporen

Spoorwegbeheerder Infrabel reageert boos op een reclamecampagne van kledingketen ZEB. Daarin loopt tv-presentator Tom Waes over treinsporen. Infrabel heeft gevraagd aan het management van Waes en aan de kledingketen om de campagne in te trekken.

Infrabel probeert net met allerlei acties het spoorlopen te ontmoedigen. Ze betreuren nu dat Tom Waes met deze campagne het verkeerde voorbeeld geeft. "Spoorlopen is levensgevaarlijk en absoluut verboden", zegt Frédéric Petit van Infrabel. "Elke maand sterft er iemand op de sporen. Wij vinden het zeer frustrerend dat zulke beelden nog steeds in campagnes en op sociale media te zien zijn."

Campagne intrekken

Infrabel heeft gevraagd aan kledingketen ZEB om de campagne in te trekken. Het management van Tom Waes laat weten dat ze de zaak bekijken, bij ZEB heeft er nog niemand gereageerd.

Meest gelezen