Martine Tanghe leent opnieuw haar stem aan animatiefilm

In de nieuwe animatiefilm "Solan & Ludwig: reis naar de maan" speelt Martine Tanghe een rol die op haar lijf is geschreven. Ze leent haar stem aan een nieuwsanker in de komische avonturenfilm. Vorig jaar speelde ze ook al eens een kleine rol als burgemeester in de Nederlandstalige versie van de animatiefilm "The Grinch". 

Tanghe zet voor de tweede keer dus de stap van het kleine naar het grote scherm. Deze keer van nieuwsanker in het echt, naar een grappig nieuwsanker in de wereld van de animatiefiguurtjes Solan en Ludwig.

Ze brengt in de film verslag uit van de maanlanding. Ook Freek Braeckman leent zijn stem aan een journalist in het verhaal. De film is voor beide televisiegezichten op hun lijf geschreven.  Hun pittige commentaren zorgen voor een extra komische noot.

Lees verder onder de video en de foto.

Het personage van Martine Tanghe

"Solan & Ludwig: reis naar de maan" komt uit in de Vlaamse bioscopen op 18 december. Wie niet kan wachten, kan hem op 12, 13 en 16 oktober in avant-première gaan bekijken op Film Fest Gent.  

Meest gelezen