AFP or licensors

Vier doden bij schietpartij in club in New York

In de Verenigde Staten, in het New Yorkse stadsdeel Brooklyn, zijn bij een schietpartij in een club zeker vier mensen om het leven gekomen. Drie anderen raakten gewond, dat heeft de politie van New York gemeld. 

De schietpartij vond plaats iets voor zeven uur deze ochtend (plaatselijke tijd) in de Triple A Aces- club in Brooklyn. Vier mannen kwamen om het leven. Drie anderen werden met schotwonden afgevoerd naar het ziekenhuis, zegt de politie. Het gaat om een vrouw en twee mannen, ze zijn buiten levensgevaar.  Over de dader is nog niets bekend, er werd ook nog niemand opgepakt. Volgens de politie zou de Triple A Aces- club een illegale goktent zijn. 

De schietpartij vond plaats in de wijk Crown Heights, een deel van Brooklyn dat worstelt met bendegeweld. De omgeving van de club werd door de politie afgezet.  

Videospeler inladen...
AFP or licensors

Meest gelezen