Videospeler inladen...

Hard Rock Hotel in aanbouw stort in, al 2 doden: "Tragedie in New Orleans"

In de Amerikaanse stad New Orleans is een Hard Rock Hotel, dat nog in aanbouw was, ingestort. Daarbij zijn twee mensen om het leven gekomen, één iemand is nog vermist. Er vielen ook 19 gewonden.

Verwrongen metaal en puin. Dat is wat er nog overblijft van het Hard Rock Hotel. Het hotel was nog volop in aanbouw, toen een deel ervan gisterenavond instortte. Daarbij kwamen twee mensen om het leven, een derde is nog steeds vermist. Er vielen ook 19 gewonden. Na de instorting werd een grote reddingsactie op poten gezet, en de omgeving rond het hotel werd geëvacueerd. Ook vandaag gaat de reddingsoperatie nog verder.

De burgemeester van New Orleans, LaToya Cantrell heeft op Twitter al gereageerd: "De instorting vandaag was een tragedie, en ons hart breekt door het verlies. Onze aandacht gaat nu uit naar de beveiliging van de site en we doen alles wat we kunnen om de getroffen families te steunen."

Lees verder onder de tweet. 

Al een jaar lang werd er gewerkt aan het hotel, dat 350 kamers, woonruimtes, twee balzalen en 12.000 vierkante meter aan evenementenruimte zou tellen.

Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved.
All Rights Reserved

Meest gelezen