"Laat me uit de kist": Ierse grootvader haalt een laatste grap uit tijdens zijn begrafenis

Een overleden Ierse grootvader van acht kleinkinderen heeft op zijn eigen begrafenis een laatste grap uitgehaald. De overleden man smokkelde een audioboodschap in zijn kist. Tijdens zijn begraving hoor je hem plots roepen om hulp. "Hallo. Het is donker hier. Laat me uit de kist", klinkt het. De video van de begrafenis in het zuiden van Dublin gaat viraal op sociaalnetwerksites.

De overleden Ierse grootvader Shay Bradley heeft een opmerkelijke grap voorbereid voor zijn eigen begrafenis. Bradley liet een audioboodschap aanbrengen in zijn kist. De familie en vrienden van Bradley schrokken zich een hoedje toen hij begon te fulmineren tijdens zijn begrafenis.

Toen de kist werd bijgezet in het graf konden de omstaanders horen dat Bradley uit de kist wilde gehaald worden. "Hallo", was te horen. Daarna werden wanhopige klopgeluiden afgespeeld.

"Laat me hier uit. Het is donker in de kist. Laat me hier uit. Ik kan je horen. Is dat de priester? Ik zit in de kist, kunnen jullie mij horen?", klinkt het.

Vader is altijd een grappenmaker geweest

dochter Andrea Bradley

De dochter van Shay Bradley meldt op Facebook dat haar vader altijd een grappenmaker is geweest. "Het was zijn laatste wens dat deze grap uitgehaald zou worden op zijn begrafenis. Wat een krachttoer om ons zo te laten lachen op een moment dat we bijzonder droevig zijn. Ik hou van je voor altijd", schrijft Andrea Bradley.

Shay Bradley laat zijn vrouw Anne en hun vier kinderen Jonathan, Susanne, James en Andrea na. Hij had ook acht kleinkinderen. 

Meest gelezen