Schietpartij in Lievegem blijkt moordpoging

Een man uit Wichelen zit in de gevangenis voor een moordpoging op een vrouw uit Lievegem. De dader had zondag schoten afgevuurd op een huis en een auto. Daarbij werd een vrouw geraakt in de arm. Haar man en dochter bleven ongedeerd. Het parket heeft de dader aangehouden voor poging tot moord en verboden wapendracht.

Zondagnamiddag vond een schietpartij plaats in Vellare, bij Lievegem. De politie kreeg een bericht over een schot dat was afgevuurd op een huis. De kogel ging door het raam, maar niemand werd gewond.

Even later werd er op straat geschoten vanuit een auto. De man uit Wichelen vuurde op een andere auto waarin een moeder en haar dochter zaten. De moeder, een vrouw van 74, kreeg een kogel in de arm, de 52-jarige dochter had niets. Er is een vermoeden dat de kogel bedoeld was voor de dochter.

Zondagavond omstreeks middernacht werd de verdachte opgepakt in zijn woning in Wichelen. 

kasto80

Meest gelezen