Albertkanaal in Hasselt (archieffoto).

Politie haalt voertuig met lichaam van vermiste vrouw uit Albertkanaal in Hasselt

Bij de opruimactie in het Albertkanaal is in Stokrooie bij Hasselt een voertuig uit het water gehaald waarin zich het lichaam van een vrouw bevond. Volgens het parket van Limburg gaat het om het lichaam van een vrouw (E.H.) die sinds 2009 vermist was.

Al drie dagen zijn de cel vermiste personen van de federale politie, diverse lokale politiediensten en de civiele bescherming bezig met een opruimactie van het Albertkanaal in Limburg. Vandaag ging de zoekactie voort ter hoogte van Stokrooie bij Hasselt waarbij de lokale politie ook een drone inzette.

Er werd vandaag een voertuig uit het water gehaald dat gelinkt is aan een verdwijning uit 2009. Het voertuig werd van het Albertkanaal naar een loods gebracht, waar forensische experts de nodige onderzoeken deden. Er zijn geen aanwijzingen van een misdrijf gevonden.

Nadat de identiteit was vastgesteld, ging de politie bij de familie langs om de nabestaanden in te lichten.

Meest gelezen