30-tal supporters Club Brugge opgepakt die wilden vechten met voetbalsupporters Paris Saint-Germain

De politie heeft gisteren een 30-tal voetbalsupporters van Club Brugge opgepakt. Zij waren naar Kortrijk gegaan om er te vechten met supporters van de Franse club Paris Saint-Germain. Vanavond nemen de twee ploegen het tegen elkaar op in de Champions League.

De 31 supporters van Club Brugge werden gisteren opgepakt in Aalbeke, een deelgemeente van Kortrijk. Ze waren er samengekomen om te vechten met voetbalsupporters van het Franse Paris Saint Germain (hierna: PSG). “De supporters van Club Brugge hadden een afspraak voor een ‘free fight’ met voetbalsupporters van PSG", verduidelijkt de politie. "Er waren op het moment van de interventie echter geen PSG-aanhangers aanwezig en door het snelle optreden van de politie kon het gevecht dus voorkomen worden."

Toen de politie ter plaatse kwam, probeerden de meeste aanwezigen zich te verstoppen in een nabijgelegen bos. Daar werden ze met de hulp van een speurhond vrij snel gelocaliseerd en geïdentificeerd

Meest gelezen