Videospeler inladen...

Eén woordje van prinses Leia in nieuwe "Star wars"-trailer maakt de fans emotioneel

De trailer van de nieuwe "Star wars"-film is gisteren losgelaten op het grote publiek. Actrice Carrie Fisher is als de iconische prinses Leia nog eens te horen. Ze zegt slechts één woordje, genoeg om de fans op het internet emotioneel te laten reageren.

"Star wars: the rise of Skywalker" heet de laatste prent in de meest recente trilogie. Het personage Rey ontdekt ten volle haar "Force", kracht. En ze krijgt de steun van prinses Leia.

Actrice Fisher die Leia vertolkt, stierf in 2016 aan de gevolgen van een hartaanval, maar is er via technologische snufjes opnieuw bij. Op het einde van trailer spreekt Luke Skywalker de bekende woorden "The Force will be with you" uit, gevolgd door de stem van Leia die kort en bondig "always" zegt. De trailer werd gisteren gelanceerd, op 21 oktober, de verjaardag van Fisher. Zij zou 63 geworden zijn. Fans reageren op het internet emotioneel:

Bekijk hier de trailer (de film wordt verwacht op 19 december):

Videospeler inladen...

Meest gelezen