Rachel en Jill Green herbeleven "iconische scène" uit "Friends"

Ze zijn vrijwel ontelbaar, de quotes/scènes die dankzij de populaire tv-serie "Friends" onsterfelijk werden. Denk maar aan "We’re on a break", "Joey doesn’t share food", "She’s your lobster", "How you doin'?", "But they don't know that we know they know we know!" of "Unagi!" Of de quote die Jill Green, de jongere zus van Rachel, uitsprak toen ze haar oudere zus terechtwees omdat die laatste haar jaloersheid na Jills interesse in Ross niet meer kon wegsteken. De desbetreffende actrices, Reese 'Jill' Witherspoon en Jennifer 'Rachel' Aniston deden zopas het "iconische moment" nogmaals herleven tijdens een interview. Tot jolijt van de fans, want het filmpje werd intussen meer dan 5 miljoen keer bekeken op de Instagramaccount van Witherspoon.

Tijdens een promotie-interview met celebritywebsite Access Hollywood over hun nieuwe serie "The morning show" worden beide actrices nogmaals herinnerd aan de scène waarin Witherspoon, volgens Aniston althans, de quote zegt "waar ze zo van houdt".

Aniston moet duidelijk even diep zoeken wat zij nu weer juist zei, maar uiteindelijk lukt het toch. Aniston, alsof ze nooit verleerd heeft Rachel te zijn: "You can’t have Ross!" Waarop Witherspoon reageert met: "Can’t have!? The only thing I can’t have is dairy!" ("Het enige dat ik niet kan hebben, is zuivelproducten").

“En ze genieten duidelijk van dit moment”, concludeerde nieuwswebsite Mashable alvast.

Mocht u om welke reden dan ook de originele scène vergeten zijn, u kan ze hier beneden nogmaals bekijken (op 7:45):

Meest gelezen