"Het leek alsof ik met 3 vrouwen per dag het bed deelde"

Met 3.000 vrouwen zou hij geslapen hebben, in een periode van een 3-tal jaren. Drie vrouwen per dag dus, zo beweerde Mick Hucknall, die in de jaren 80 met zijn groep Simply Red wereldhits scoorde met "Money’s too tight", "Holding back the years" en "The right thing", in 2010 in een interview. Maar dat bleek toch wel wat overdreven, zo corrigeerde hij zichzelf afgelopen weekend op nieuwswebsite The Times.

Hucknall, wiens naam romantisch ook ooit gelinkt werd aan onder meer Catherine Zeta-Jones, Brigitte Nielsen en fotomodel Helena Christensen, deed in december 2010 op nieuwswebsite The Guardian volgende seksuele ontboezeming: "Een roodharige man wordt over het algemeen niet altijd als een sekssymbool beschouwd. Maar op het hoogtepunt van mijn roem, tussen 1985 en 1987, deelde ik de lakens met 3 vrouwen per dag, iedere dag. Te gek voor woorden. Ik zei nooit 'nee'. Zo’n leven was immers alles waarvan ik als popvedette ooit gedroomd had. Ik maakte mijn droom écht mee. Alleen vind ik het jammer dat ik sommige vriendelijke meisjes daarmee pijn berokkend heb."

Hucknall is intussen bijna 10 jaar getrouwd met Gabriella Wesberry (zie foto beneden) en vader van dochter Romy True. Op The Times gaf hij nu toe dat zijn ontboezemingen over zijn seksleven toen misschien toch wat overdreven waren: "Ik weet dat ik gezegd heb dat er in die zotte periode overal gillende meisjes rondhingen en dat het voelde alsof ik iedere dag met 3 vrouwen naar bed ging. Je moet dat natuurlijk niet letterlijk nemen."

"Hoeveel het er waren, ik weet het niet. Het is niet zo dat ik het bijhield op het bedmeubel. Ik heb geen flauw idee. En ik heb er ook nooit over nagedacht om hen te tellen. Iedereen die me kent, weet dat ik niet op die manier met vrouwen omga of over hen praat. Zelfs niet met vrienden in een pub."

"Nee, ik mis die 'womanising days' totaal niet", besloot de 59-jarige zanger alvast.

AP

Meest gelezen