Videospeler inladen...

Plofkraak op bankkantoor in Stabroek: daders maken buit en vluchten weg 

Onbekenden hebben deze nacht een plofkraak gepleegd op een bankkantoor in Stabroek. Ontmijningsdienst DOVO en het labo kwamen ter plaatse. De politie stelde een ruime perimeter in. De politie bevestigt dat er buit is gemaakt, maar het is niet duidelijk hoeveel. De daders worden opgespoord. 

 

Afgelopen nacht vond er een plofkraak plaats op een bankautomaat van BNP Paribas Fortis. De bankautomaat ligt aan de buitenkant van het gebouw aan de parking tegen de straat. Ontmijningsdienst DOVO en het labo kwamen vannacht ter plaatse. De politie stelde een ruime perimeter in. 

"Er is aanzienlijke schade aan het gebouw zelf, maar gelukkig zijn er geen gewonden gevallen", zegt Tom De Gent, woordvoerder van de lokale politie. "Er is buit meegenomen, maar we hebben voorlopig geen zicht op het exacte bedrag." Volgens de politie zouden getuigen drie verdachten hebben opgemerkt aan de bank. Deze worden nu opgespoord via onder andere buurtonderzoek. 

Bekijk het verslag uit "Het Journaal" hier: 

Videospeler inladen...

Meest gelezen