Ernstig ongeval op E17 in Destelbergen: 1 dodelijk slachtoffer

Op de E17 in Destelbergen, in de richting van Kortrijk, is vanochtend een dodelijk ongeval gebeurd. Een auto reed daar in op een vrachtwagen die in schaar stond. De bestuurder van de personenwagen overleefde de klap niet.

Vanochtend rond iets voor 6 uur kreeg de politie een melding dat er een vrachtwagen in schaar stond op de E17 in Destelbergen, in de richting van Gent. Een takelwagen was meteen ter plaatse en er was volgens de wegpolitie duidelijke signalisatie geplaatst om het aankomende verkeer te waarschuwen. 

Toch is op die vrachtwagen nog een auto met Nederlandse nummerplaat ingereden. De bestuurder van die auto, een man van 77, overleefde de botsing niet. De vrachtwagenbestuurder raakte lichtgewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De snelweg werd een tijdlang afgesloten voor het verkeer. Maar het ongeval is intussen afgehandeld en de snelweg is weer open.

Meest gelezen