Michel Nihoul, bekend van de zaak-Dutroux, is afgelopen weekend in intieme kring begraven in Knokke-Heist

Afgelopen weekend is Michel Nihoul in intieme kring begraven. Familie en vrienden namen afscheid van hem in een aula in Knokke-Heist. Vorige week woensdag raakte bekend dat hij gestorven was in een ziekenhuis in Knokke-Heist, vlak bij zijn woonplaats Zeebrugge. De laatste tijd was zijn gezondheid sterk achteruitgegaan.

De 78-jarige Nihoul stierf vorige week in het AZ Zeno in Knokke. De Brusselse zakenman werd in 1996 samen met Marc Dutroux, Michelle Martin en Michel Lelièvre opgepakt. Maar uiteindelijk werd hij alleen veroordeeld tot 5 jaar cel voor drugshandel en bendevorming. Hij bleek niets te maken te hebben met de ontvoering van kinderen. In 2006 kwam hij vrij en ging hij met zijn vriendin in Zeebrugge wonen.

Rustplaats in Knokke-Heist

Afgelopen weekend namen vrienden en familie afscheid van Nihoul tijdens een dienst in een aula in Knokke-Heist. Naast die aula ligt de centrale begraafplaats van Knokke-Heist. Daar kreeg hij zijn laatste rustplaats.

Meest gelezen