De Queen of Halloween doet het opnieuw: Heidi Klum steelt de show als cyborg-alien

Heidi Klum heeft naar jaarlijkse gewoonte haar befaamde Halloweenfeest gegeven in New York.  Al even traditioneel hulde het Duitse fotomodel en presentator zich in een extravagante outfit waarin ze alle aandacht naar zich toe trok. Deze keer kwam ze als een alien slash cyborg, volgens sommigen haar goorste look ooit.

Al 20 jaar is het een vaste waarde in het scala aan Halloweenfeesten in New York: Heidi Klum's Halloween Party, een initiatief van het Duitse fotomodel en presentator bekend van het programma "Project runway". Telkens daagt de gastvrouw in een over the top outfit op en gisteravond was dat niet anders.

Klum koos deze keer voor een look die het midden hield tussen een boosaardige alien en een cyborg, half mens en half robot. Haar kersverse echtgenoot Tom Kaulitz daagde op als een soort verongelukte astronaut, compleet met bebloed ruimtepak en stukgeslagen vizier.

Het duurde liefst 13 uur om Klum in haar kostuum te hijsen. Dat gebeurde in een etalage terwijl iedereen die dat wilde, kon toekijken. Ondertussen postte ze voortdurend foto's en filmpjes van haar transformatie op Instagram.

Volgens sommige media was deze look de goorste die ze zich de voorbije 20 jaar heeft aangemeten. Nochtans kwam ze in 2011 al eens als gevild lijk. Vorig jaar draafde ze op als het personage Fiona uit Shrek. In 2015 was ze onherkenbaar als cartoonfiguur Jessica Rabbit en in 2013 gunde ze het publiek een blik op de toekomst door als oud vrouwtje te komen.

ABACAUSA
Josiah Kamau

Meest gelezen