Videospeler inladen...

President Trump opnieuw uitgejouwd in sportstadion, deze keer in New York

Voor de tweede keer in minder dan een week tijd is president Donald Trump uitgejouwd terwijl hij een sportwedstrijd bijwoonde. 

Vorige week zondag ontstond luid boegeroep toen de Amerikaanse president samen met zijn vrouw Melania een stadion in Washington D.C. binnenkwam voor een baseballmatch van de World Series. Veteranen in het publiek slingerden hem "Sluit hem op" naar het hoofd, en er hing een spandoek met de oproep af te treden. 

Afgelopen zaterdagavond ging hij, onder anderen met zijn zonen Eric en Donald jr., naar een vechtsportwedstrijd in Madison Square Garden, in zijn voormalige thuisstad New York. Hij werd opnieuw uitgejouwd bij zijn binnenkomst. Deze keer kwam daar nadien ook gejuich bij. Op Twitter werden verscheidene beelden gepost.

Videospeler inladen...

Meest gelezen