Videospeler inladen...

Antwerps schepen Ludo Van Campenhout (N-VA) tijdelijk buiten strijd na opname in ontwenningskliniek

Antwerps schepen voor Sport, Diamant en Markten en Foren Ludo Van Campenhout (N-VA) is opnieuw opgenomen in een ontwenningskliniek. Hij zal zich, net als in 2012 en 2017, laten behandelen voor zijn alcoholverslaving. Hoe zijn ambt in de tussentijd ingevuld wordt, is nog onduidelijk. 

Ludo Van Campenhout (N-VA) kampt opnieuw met een drankprobleem. Hij heeft daarom beslist om zich te laten opnemen in een ontwenningskliniek. Hoe zijn ambt als Antwerps schepen voor Sport, Diamant en Markten en Foren in de tussentijd ingevuld zal worden, is nog niet duidelijk. De Antwerpse N-VA laat weten dat ze daarover op het gepaste moment zal communiceren.  

Het is niet de eerste keer dat de 52-jarige Van Campenhout zich laat opnemen. In 2017 gaf hij zijn schepenambt tijdelijk af, acht weken lang, om zich te laten behandelen voor zijn drankverslaving. "Het is moeilijk om mijn ziekte onder controle te krijgen", gaf hij toen toe. Ook in 2012 volgde Van Campenhout al een ontwenningskuur van 3 weken op het Caraïbische eiland Curaçao. 

Hoelang hij nu afwezig zal blijven, is niet bekend.

Meest gelezen