Chauffeurs van De Lijn blijven actie voeren in Vlaams-Brabant

De chauffeurs en technici van De Lijn in Vlaams-Brabant voeren vandaag opnieuw actie. Gisteren legden ze in de meeste stelplaatsen in de Vlaamse Rand het werk neer, met veel hinder tot gevolg. De chauffeurs zeggen dat ze hun vakantiedagen of rustdagen niet kunnen opnemen omdat er te weinig personeel is. 

Wie vandaag een bus van De Lijn wil nemen in de Vlaamse rand rond Brussel, moet dus ook vandaag rekening houden met veel hinder. "Het busverkeer in de Vlaamse rand is nog steeds algemeen verstoord", zegt Inge Debruyne van De Lijn. "Reizigers kunnen voor meer info terecht op de website of de app."

De directie van De Lijn wilde gisteren al met de vakbonden samenzitten om een oplossing te zoeken, maar dat is niet gelukt. Het overleg is nu gepland voor vanmiddag. 

Meest gelezen