Dode bij steekpartij in Brederodestraat in Antwerpen

In Antwerpen is vanmorgen een steekpartij ontstaan in de Brederodestraat. Er viel een dode en ook de vermoedelijke dader liep verwondingen op en is naar het ziekenhuis gebracht. De hulpdiensten zijn ter plaatse, de straat is afgesloten.

 In de Antwerpse Brederodestraat heeft vanochtend een steekpartij op straat plaatsgevonden. Dat zegt de lokale politie. Er viel een dode en ook de vermoedelijke dader liep verwondingen op en is naar het ziekenhuis gebracht, waar bewaking wordt voorzien. De omstandigheden van het incident worden nog volop onderzocht, maar wellicht situeerde het zich in de relationele sfeer.

De Brederodestraat is na de steekpartij volledig afgesloten voor het verkeer om de politie en het labo toe te laten de nodige vaststellingen te doen. Dat betekent dat ook de bussen en trams van De Lijn er tijdelijk niet kunnen passeren. Zij volgen een lokale omleiding, alleen de haltes Broedermin en Bestorming worden niet bediend.

Meest gelezen