Ezel belandt in zwembad in Meldert

In Meldert bij Hoegaarden is een ezel in een zwembad beland. Hij was samen met een andere ezel uit zijn weide ontsnapt en viel door het afdekzeil van een zwembad.

In de nacht van dinsdag op woensdag waren twee ezels ontsnapt uit hun weide in Meldert voor een nachtelijke wandeling. Eén van hen viel door het afdekzeil van een zwembad en belandde zo in het zwembad. De politie werd verwittigd en de brandweer kwam ter plaatse om de ezel uit het zwembad te halen. Ook Animal Rescue Service kwam ter plaatse, een dierenarts onderzocht het dier, maar alles bleek in orde.

Oproep

Eén van de ezels had een chip maar er kwam geen eigenaar uit de bus, ook de omwonenden hadden geen idee van waar de dieren konden komen. De politiezone Getevallei plaatste een oproep op hun facebookpagina en zo werd de eigenaar uiteindelijk gevonden. De dieren kunnen dus terug naar hun weide.

 

Meest gelezen