2019 Invision

Graspop viert 25e verjaardag met vier dagen festival én met Iron Maiden

Graspop Metal Meeting blaast in de zomer van 2020 maar liefst 25 kaarsjes uit. Om die verjaardag te vieren biedt het festival net als vorig jaar vier volle dagen aan. De eerste headliner van deze verjaardagseditie is ondertussen al bekend: Iron Maiden. 

Graspop Metal Meeting beleeft in de zomer van 2020 zijn 25e editie. Dat wordt gevierd met vier volle dagen festival: het feest in Dessel gaat door van 18 juni tot en met 21 juni. 

Vorig jaar duurde het festival voor het eerst vier dagen, toen werd nog gezegd dat dat eenmalig zou zijn. En het was best heavy voor de festivalgangers. Maar ook deze keer gaat Graspop dus voor vier volle dagen. 

De eerste headliner van deze verjaardagseditie ligt ondertussen vast: Iron Maiden. De iconische band zal op donderdag 18 juni de mainstage inpalmen.

Meest gelezen