Angèle wint belangrijke muziekprijs in Frankrijk

De Belgische zangeres Angèle, bekend van de hits op haar succesalbum "Brol", is verkozen tot Franstalige vrouwelijke artiest van het jaar op de NRJ Music Awards. Die werden voor de 21ste keer uitgereikt in het Franse Cannes.

Angèle is 23 en brak vorig jaar helemaal door met haar album "Brol", met onder meer de hits "Je Veux Tes Yeux" en "Balance Ton Quoi". Afgelopen vrijdag bracht ze haar nieuwe plaat uit: "Brol: La Suite", letterlijk het verlengstuk van het debuutalbum. Ze is op twee jaar tijd uitgegroeid tot een rolmodel voor veel jongeren en heeft meer dan twee miljoen volgers op Instragram. 

Op de NRJ Music Awards in Cannes ging de award voor Franstalige mannelijke artiest van het jaar naar de Franse zanger M. Pokora. Ed Sheeran werd verkozen tot internationale mannelijke artiest van het jaar. Bij de vrouwen ging die prijs naar de Amerikaanse Ariana Grande.

Meest gelezen