Drake na boegeroep: "Vanaf nu zal ik hier ieder jaar komen optreden!"

Hij mag dan wel al 4 Grammy Awards en 2 MTV Video Music Awards in zijn trofeeënkastje hebben staan, afgelopen zondag was het publiek op het 'Camp Flog Gnaw'-muziekfestival in het Dodger Stadium in Los Angeles, in de Amerikaanse staat Californië, weinig enthousiast toen de Canadese rapper Drake als verrassingsact het podium opstapte. Van alle kanten was boegeroep te horen en dus besloot Drake, bij ons vooral bekend van de hits "God’s plan" en "In my feelings", sneller dan verwacht te vertrekken. Op Instagram reageerde hij daarna nog met een kwinkslag.

Blijkbaar was het publiek ontgoocheld omdat het gerucht zich verspreid had dat niet Drake maar collega-rapper Frank Ocean de verrassingsact zou zijn. Toen Drake dan verscheen, was dit het gevolg:

Op de beelden is te zien dat Drake zich tot het publiek richt: "Weet je, ik treed hier voor jullie op vanavond. Maar als jullie willen dat ik het afstap, dan zal ik ook weggaan." Dit leidt tot nog meer boegeroep. Drake besluit dan maar om te vertrekken: "Ik zie jullie graag. Mijn naam is Drake. Bedankt dat jullie me hebben willen ontvangen." Het optreden zou uiteindelijk hooguit een 20-tal minuten geduurd hebben.

Organisator van het 2-daags muziekfestival, Tyler the Creator, reageerde op Twitter erg ontgoocheld en vond dat het publiek zich als 'assholes' gedragen had:

Drake zelf bracht dan uiteindelijk toch de nodige humor in het hele voorval door op zijn Instagramaccount – met meer dan 61 miljoen volgers! - aan te kondigen, samen met een aantal foto’s van het muziekfestival, dat de verhaallijn een andere kronkel genomen had, namelijk dat hij de komende 10 jaar vaste gast zou zijn op 'Camp Flog Gnaw' en dat hij dus ieder jaar op dat podium zou staan. En een duidelijke "sorry kids":

Meest gelezen