Ontroerend dubbelportret Mathieu van der Poel en overleden grootvader Poulidor

Op Instagram heeft de Franse fotograaf Inanis een opvallend dubbelportret gepost van Mathieu van der Poel en zijn overleden grootvader Raymond Poulidor. Oordeel zelf hoe hard ze op elkaar lijken.

De Parijse fotograaf Inanis (echte naam Nicolas Tath) plaatst sinds deze zomer op Instagram opmerkelijke dubbelportretten over de generaties heen. De fotograaf wil de genetische gelijkenissen tussen oud en jong in de kijker zetten. Naar aanleiding van het overlijden van de Franse wielerkampioen Raymond Poulidor deed Inanis iets bijzonder. Hij plaatste de oude Raymond naast de jonge Mathieu. Oordeel zelf hoe de Wereldkampioen veldrijden uit Kapellen lijkt op zijn betreurde grootvader.

Raymond Poulidor werd 83. Hij is de vader van de moeder van Mathieu van der Poel. 

Meest gelezen