Meisjes van 12 en 13 jaar gearresteerd na vechtpartij aan school in Merksem

In Antwerpen heeft de politie twee meisjes van 12 en 13 jaar opgepakt voor de vechtpartij aan een school in Merksem vorige week. Een meisje van 13 werd toen aangevallen door een groep leerlingen van haar school. De aanval werd ook gefilmd en nadien massaal gedeeld op sociale media. De twee leerlingen zijn ondertussen vrijgelaten onder voorwaarden. 

Naar aanleiding van een vechtpartij aan een school in Merksem, startte de politie van Antwerpen een onderzoek in opdracht van het parket. Afgelopen vrijdag werd een meisje van 13 in elkaar geslagen door een groepje medeleerlingen. Het meisje hield er kneuzingen en een hersenschudding aan over. De vechtpartij werd gefilmd en nadien verspreid op sociale media. 

De politie arresteerde vandaag 2 meisjes die betrokken waren bij de vechtpartij. Het gaat om eentje van 12 en eentje van 13. Ze werden voorgeleid bij het parket van Antwerpen, maar mochten na een uitgebreid gesprek beschikken. Wel kregen ze strenge voorwaarden opgelegd: zo is er onder meer een contactverbod met het slachtoffer. 

Meest gelezen