Videospeler inladen...

Brieven naar de Sint? Je kan ze vanaf nu posten, het secretariaat van de Sint is geopend

Sinterklaas is in aantocht en dus moet Bpost klaar zijn voor de vele brieven die de goedheilig man zal ontvangen. Het secretariaat van de Sint is opnieuw open. Jong en oud kan aan de brieven beginnen.

Op vraag van Sinterklaas opent Bpost opnieuw haar Sint-secretariaat, om de vele brieven van jong en oud te beantwoorden. Iedereen die een briefje of tekening stuurt naar Sinterklaas krijgt een antwoord. Vorig jaar hebben de helpers van de Sint, de medewerkers van Bpost én de postbodes  meer dan 300.000 brieven beantwoord.

Briefjes die gestuurd worden voor 29 november krijgen ten laatste een antwoord op 6 december. Het secretariaat heeft ook het adres van de afzender nodig om een antwoord en een verrassing te kunnen terugsturen, dat wel. Een postzegel op de brief hoeft niet voor de Sint, hij krijgt een voordeeltarief. 

Ook de Sint-brievenbussen zullen weer opduiken op in het hele land. Meer dan 2.000 komen er, klassieke rode brievenbussen die ‘verkleed’ worden met een mijter en een lange, witte baard.

O ja, het adres nog eens: Sinterklaas, Spanjestraat 1, 0612 Hemel. 

 

Fotostudio Leemans

Bekijk het verslag uit "Het Journaal" hier: 

Fotostudio Leemans

Meest gelezen