Omdat alleen Céline Dion een vraag zoals Céline Dion kan beantwoorden…

Ze mag dan intussen vaak als levende legende omschreven worden, met wereldhits als "My heart will go on", "It’s all coming back to me now" en "I’m alive", inclusief voor veel zangeressen onbereikbare toonhoogtes, Céline Dion weet ook vaak op een andere manier de aandacht naar zich toe te trekken. Dat heeft dan vooral te maken met de manier waarop ze zich uitdrukt, die op zijn minst als "nogal expressief" kan omschreven worden. Dit laatste vooral tot hilariteit van sociale media, waar dergelijke foto’s en filmpjes graag gedeeld worden. Dat was ook het geval toen ze gisteren tegenover de populaire Amerikaanse tv-presentatrice Gayle King zat, die haar naar haar favoriete maaltijd vroeg. Wat toen volgde, ging snel viraal.

Nieuwswebsite Mashable omschreef haar antwoord als "zo Céline, met een passionele ontploffing waarbij ook even gezongen moest worden". Buzzfeed News maande de zangeres alvast aan om altijd zichzelf te blijven, omdat ook dit keer "er niet kan gestopt worden naar dit filmpje te kijken".

Verrassend was dat Dion niet echt een maaltijd noemde ("It’s different things"), maar wel pindakaas. Daarna begon ze het "Peanut Butter Jelly"-lied te zingen dat vooral wereldberoemd raakte door de tv-serie "Family guy".

Toen Gayle terug de draad van het interview wilde opnemen, voegde Dion er nog snel een aantal maaltijden aan toe. Dat dit allemaal samenging met een opvallende expressie op het gezicht, was reden genoeg om de aandacht van sociale media te trekken. Want, "als er iemand géén saai antwoord kan geven, dan is het Céline Dion wel":

Er volgden dan ook reacties als:

Mashable concludeerde alvast: "Céline Dion heeft ons een nieuwe reden gegeven om haar te bewonderen. Dit keer in de vorm van pindakaas"…

Meest gelezen