Videospeler inladen...

Wannes Beernaert schreef nummer voor pas overleden zoontje: "Het is supermoeilijk, mijn reflex was om muziek te maken"

Wannes Beernaert en zijn partner Julie moesten twee weken geleden plots afscheid nemen van hun zoontje Foss, amper 8 maanden oud. Om het verdriet te verwerken schreef Wannes het nummer "Fly young bird", samen met de muzikanten van zijn band Ben Cane.

"Het zijn supermoeilijke dagen", vertelde Wannes Beernaert, die recent ook deelnam aan talentenjacht "The Voice" op VTM, vanmorgen op Studio Brussel aan een diep ontroerde Michèle Cuvelier. "Mijn reflex was om te bellen naar mijn vrienden en samen te spelen en muziek te maken."

Bekijk hier het gesprek met Studio Brussel-presentatrice Michèle Cuvelier:

Videospeler inladen...

Beluister hier het volledige nummer "Fly young bird":

Meest gelezen